x
hu
en

Kalózbarlang Szabadulós Játék szabadulószobák

Ismerd meg a(z) Kalózbarlang Szabadulós Játék 1 szabadulószobájának történetét és olvasd el korábbi játékosok véleményét!
LISTA NÉZET
TÉRKÉP NÉZET
Cellában a társaiddal, rács és lakat állja utatokat. Már nincs sok idõ, napnyugtakor visszatérnek! Egy hiányzó kulcs, egy üzenet a falban... Vajon Ti me...
TOVÁBB

Vélemények a(z) Kalózbarlang Szabadulós Játék szabadulószobáiról

Már 3 játékos írt értékelést a(z) Kalózbarlang Szabadulós Játék valamelyik szabadulószobájáról. Olvasd el, mit mondanak róla!
Kalózbarlang Szabadulós Játék
Budapest
Nagyon igényesen kidolgozott, hangulatos szabadulószoba, ötletes, pont megfelelő nehézségű feladatokkal. Köszönjük a lánybúcsús élményt
4 éve
Kalózbarlang Szabadulós Játék
Budapest
Egyszerűen zseniális.Fantasztikus élménnyel gazdagítót minket s egy borús esős napunkat volt képes felejthetetlené tenni.Köszönjünk szépen s csak ajánlani tudom mindenkinek ,nem lehet rá semmi mást mondani mint ,hogy zseniális!
4 éve
Kalózbarlang Szabadulós Játék
Budapest
Fantasztikus! Jártunk már elég sok szabadulószobában, de ez magasan a legjobb volt! A díszletek, effektek zseniálisak, játék közben is megáll az ember csak hogy kiélvezze a látványt. A tulajdonosok szuper kedvesek és készségesek, akik szívvel lélekkel csinálják - az 5 csillag nem csak a játéknak, hanem nekik is szól. Le a kalappal, minden elismerésem! Mindenkinek csak ajánlani tudom, minden korosztály számára élvezhető, igényes, tiszta környezet, valódi, felejthetetlen élmény!
4 éve