x
hu
en

Online játszható szabadulószobák

Most lehetőséged van arra, hogy kipróbáld a szabadulószobák legújabb generációját! Az online szabadulószobák lehetőséget adnak arra, hogy úgy éld át a kijutós játékok hamisítatlan hangulatát, hogy már ki sem kell hozzá mozdulnod otthonról. Az élmény és a játék valódi, ugyanis egy fizikai szabadulószobát a helyszínen lévő játékmester kameráján keresztül deríthettek fel. Követitek, sőt irányítjátok minden lépését és mozdulatát.
Játékok angolul
A zsenit az őrülttől csak egy hajszál választja el? Így történt ez professzorunkkal is. Addig-addig kísérletezett míg véletlenül talált egy olyan vírust...
TOVÁBB
A hidegháború a pattanásig feszült helyzetében egy renegát ügynök megszerzett egy atomfegyvert. Azt tervezi, hogy saját szakállára kirobbantja a 3. és e...
TOVÁBB
Szomszédok – egy kicsit másképp. A 113-as garzon lakóját még senki sem látta. Csak azt tudjuk róla, hogy létezik: esténként tévét néz, huzigálja a bút...
TOVÁBB
Az online szabadulószobák lehetőséget adnak arra, hogy úgy próbáld ki a kijutós játékokat, hogy nem kell hozzá kimozdulnod sem. A Remote Escape Room a szabadulás korlátok nélküli élményét hozza el neked és barátaidnak. Csatlakozzatok online és a kiválasztott szabadulószobában találjátok magatokat. A szabadulószobában tartózkodó játékmester lesz a szemetek és a fületek. A Ti instrukcióitokat követve járja be a szabadulószobát és a webkamera segítségével Ti is pontosan ugyanazt látjátok, amit ő. A csapattagok online csatlakoznak és oldják meg a feladványokat, csakúgy mintha ők is a helyszínen lennének. Az egyetlen különbség az, hogy a játékmester hajtja végre a tőletek kapott utasításokat.

Az online szabadulószobák lehetőséget adnak arra, hogy az egymástól távol lévő csapattagok együtt játszanak. A Remote Escape Room ezért egy remek módja annak, hogy kapcsolatban maradhassatok és közös élményeket szerezzetek szeretteitekkel. Nincs kifogás, győzzétek le a távolságot és kerüljetek közelebb egymáshoz!

Szabadulószoba Cikkek

A szabadulószobák népszerűsége és a kapcsolódó diákmunka lehetőségek
2024.03.12.
A szabadulószobák népszerűsége és a kapcsolódó diákmunka lehetőségek
A szabadulószobák egyre népszerűbb kikapcsolódási lehetőséget jelentenek, melyek a szellemet is előszeretettel dolgoztatják meg. A szobák másik oldalán pedig elhivatott csapatok állnak, akik az üzemeltetésért és népszerűsítésért felelnek, ez pedig akár diákok számára is jó opció lehet.
Szabadulószobák a járvány alatt
2020.09.24.
Szabadulószobák a járvány alatt
A világ keresési trendjeit vizsgálva az a kép rajzolódik ki, hogy feleannyian keresnek szabadulószobát a koronavírus megjelenése óta, mint korábban.
Csapatépítő szabadulószobában
2020.07.30.
Csapatépítő szabadulószobában
Egyre több cég ismeri fel, hogy mennyire fontos egy jól működő csapatként dolgozni. A csapatépítőknek vannak dögunalmas és szórakoztató eszközei is. A szabadulószoba ez utóbbi.
Szabadulószoba gyorstalpaló
2020.05.21.
Szabadulószoba gyorstalpaló
Kipróbálnád valamelyik szabadulószobát, de még vannak kérdéseid? Tartunk neked egy gyorstalpalót benne a legfontosabb infókkal, melyekre a játék előtt szükséged lesz.
A 10 legjobb dolog, ami reméljük, hogy a koronavírus járvány után is velünk marad
2020.04.23.
A 10 legjobb dolog, ami reméljük, hogy a koronavírus járvány után is velünk marad
A pohár lehet félig üres, vagy félig tele. Most próbáljuk meg az utóbbi megközelítést alkalmazni és végiggondolni a 10 legjobb dolgot, ami szeretnénk, hogy a vírus után is velünk maradna.
Mire számíthatnak a szabadulószobák a COVID 19 járvány alatt?
2020.04.23.
Mire számíthatnak a szabadulószobák a COVID 19 járvány alatt?
Winston Churchill vért szenvedést és könnyeket ígért miniszterelnöksége első napjában az angol népnek a második világháború alatt. A mostani helyzet gazdaságilag nagyon hasonló a korabeli Angliához.
Jó hír a szabadulószobáknak: ingyenesen elérhető az online szabadulószoba
2020.04.06.
Jó hír a szabadulószobáknak: ingyenesen elérhető az online szabadulószoba
Online szabadulószobát fejelesztett egy magyar cég. A digitális átállás minden szabadulószoba-üzemeltető számára ingyenesen elérhető.
TOVÁBBI CIKKEK