x
en
hu

A katedrális escape room

BUDAPEST MYSTIQUE ROOM
9.213 REVIEWS
2-6Játékos
More about this escape room
Travel back to the Middle Ages and help the monks of the abbey save the building Cathedral against dark forces in a beautiful medieval atmosphere!
MORE INFO
Contact
Address: 1055, Szent István krt. 9
Phone: 06 30 799 5679
Facebook: https://www.facebook.com/mystiqueroom
Category
Fantasy, Sci-fi Logikai Nyomozós
REVIEWS
MAP VIEW
Do you recommend it to others?
Name*
Email
Written review*

Reviews of A katedrális escape room

10 ratings on A katedrális Escape Room
L.B. Voltak benne jó ötletek, de a túl sok lakat kicsit egyhangú volt, illetve gyakran megakadtunk mert semmi ötletünk nem volt hogy mihez fogjunk, pedig korábban már több szobában is jártunk.
4 years ago
Márta Szuper kikapcsolódás! Nagyon jól éreztük magunkat! Ide máskor is megyünk! Köszönjük!
4 years ago
Niki Voltak könnyebb és nehezebb részei is, de a segítség is mindig jókor jött és pont elég, nem túlzott.
4 years ago
Kriszta Katedrális. Korhű pálya és berendezés. Családdal érkeztünk, jót játszottunk, épp hogy kijutottunk. Közepesen nehéz feladatok.
5 years ago
Zsófi Hangulatos diszlet, jopofa feladvanyok, jofej jatekmester (bar segitseget nem vettunk igenybe). Gyakorlott es/vagy nagyobb letszamu csapatnak kozepes nehezsegu (kicsit nehezebb, mint a Sogun arnyeka, mi egymas utan voltunk ket palyan, 6 fo gyakorlott jatekos, netto egy ora volt a ketto egyutt) Helyszin konnyen megkozelitheto, nem dohos-nyirkos, kenyelmes az eloter a varakozashoz.
5 years ago
István Nagyon jól éreztük magunkat! A helyszín szépen kidolgozott, a feladatok elgondolkodtatóak, de megoldhatóak, a kisebb gyerekeket is be lehet vonni, az egész család számára jó szórakózás! Jövünk még!
6 years ago
Csega Nagyon tetszik, egyedi hangulata van, nagyon jól hozza a katedrális érzést.
6 years ago
Lyssa Szépen kialakított játéktér, igen ötletes feladványok, ügyességi és logikai egyaránt.
6 years ago
Kata Ötletes, szépek a díszletek, jók a feladványok. A gyerekek is jól érezték magukat. Nagyon tetszett, másoknak is ajánlom.
7 years ago
Márti A feladatok nagyon kreatívak és színesek voltak. Viszont elég nagy volt a por és sötét is volt, nehezen lehetett látni, a telefonunkkal kellett világítanunk.
7 years ago

Nearby Escape Rooms

Now we are sure: there's a mole at the agency; it's essential to get rid of him. Your mission is to eavesdrop on the communication of the Soviet Embassy...
READ MORE!
A love triangle is always very trick business: one out of the three may be pushed over the edge in desperation and decide to take dangerous steps. As mo...
READ MORE!
Test your skills in our Iron Throne room, and be the King of Westeros! The Winter is coming......
READ MORE!
In the 18th century, the medicine was in its infancy; it used to happen that they buried people alive because they simply thought they had been already ...
READ MORE!