x
en
hu

Vissza a jelenbe escape room

BUDAPEST ESCAPE ZONE
9.694 REVIEWS
3-10Játékos
More about this escape room
Escape game close to Basilica. The basement and the decoration gives a real stern feeling to the premise. To solve the sightly tasks, you will need some logic, smartness and you have to work as a team. Optional difficulty levels.
MORE INFO
Contact
Address: 1065, Dessewffy u. 25-27.
Phone: 06 30 6926399
Facebook: https://www.facebook.com/escapezonegame
Category
Fantasy, Sci-fi Logikai Tudományos Egyéb
REVIEWS
MAP VIEW
Do you recommend it to others?
Name*
Email
Written review*

Reviews of Vissza a jelenbe escape room

10 ratings on Vissza a jelenbe Escape Room
Szuri A díszlet remek, és összehangban volt a feladatokkal a legtöbb esetben. A feladatok néha kicsit repetitívek, de elég nehezek.
4 years ago
pafi .
4 years ago
Nóri Nagyon jól éreztük magunkat, ötletesek voltak a feladványok, csak több karbantartást igényelne a pálya.
4 years ago
Nagy Norbert A játékmester emberileg és szakmailag is kiváló és segítőkész volt. Ez volt véleményem szerint a legjobb szabaduloszoba ahol eddig jártam, nagyon kreatív, ötletes szoba volt, ahol tényleg meg kellett mozgatnunk az agyunkat! Köszönjük szépen!
4 years ago
Matu Nehéz pálya volt és sajnos két helyen kontakt hiba is volt a rendszerben, így hiába volt jó a megoldás, nem nyílt a zár. De összességében nagyon jó szoba volt. Köszönjük az élményt!
4 years ago
Valódi Játékos Eredeti, máshol nem látott megoldások a pályán, kedves játékmester.
5 years ago
Valódi Játékos Alapvetően tetszett ( elvileg nehéz pálya ), de volt olyan feladvány amit szerintem ( szerintünk ) technikai elavultság miatt nem tudtunk teljesíteni. Valamiért az első segítségkérésünkre csak hosszú percek után reagáltak.
5 years ago
Csikóhalak Az eddigi legjobb szabadulós játékunk volt. Nagyon tetszett.
5 years ago
Bóca Nehéz volt, de folyamatosan adott sikerélményt
5 years ago
Pepper A sztori nem kötődik szorosan a filmsorozathoz, viszont nagyon kreatív megoldásokkal és logikus feladványokkal teszi próbára a játékosokat. Öten voltunk, sikerült kijutnunk, nagyon élvezük a játékot! Köszönjük!
5 years ago

Nearby Escape Rooms

Travel back to the Middle Ages and help the monks of the abbey save the building Cathedral against dark forces in a beautiful medieval atmosphere!...
READ MORE!
Enter the world of the professor......
READ MORE!
You meet a mysterious stranger from the past who needs your help. Do you want to go along wandering through time? The present is locked into the past, a...
READ MORE!
Detectivity’s Bachelor/-ette Party game is an interactive detective game for a bachelor or bachelorette and his or her friends with clues, exciting prop...
READ MORE!
Think- Yourself- Out of The Box. An Engaging Battle Against Time with Quizzes, Puzzles, Codes and Team Mates...
READ MORE!
Heroes of the new age! Let it be known, that the world is in great peril! The legendary Magic Portal has been opened!​Scriptures of old has foretol...
READ MORE!